Tko sam ja i što me motivira?

Sani Design by Đina Gbrin
Đina Grbin

Što je za mene uspjeh?

Za mene riječ uspjeh znači dobro izbalansiran privatni i poslovni život. Osobno me veseli kada je posao u funkciji obitelji, a ne obratno.

Što me motivira?

Iskreno, plaćanje računa, davanje plaće zaposlenicima, osmjeh na njihovom licu, kao i osmjeh na licu zadovoljnih klijenata.

Kreativnost

Prštim od kreativnosti i jedini problem mi je kako moju živahnu kreativnost staviti u okvire da mi ne remeti san, na primjer. Ta kreativnost dolazi nepozvana i toliko je zanimljiva da se moram probuditi i zapisati šta mi je na umu. Svakog dana sam na njoj zahvalna jer je to dar.

Kako je sve počelo?

Za zaboraviti!…

Sani Design na ZFD-u

“Sani Design je svojim smjelim kreacijama prikazala nepogrešive, bezvremenske komade odjeće”, napisala je novinarka Grazie  u svom izvješću sa sinoćnjeg, drugog dana Zagreb Fashion Destinationa na kojem je svojim kreacijama nastupila i šibenska modna kreatorica Đina Grbin sa svojim brendom Sani design. To je događanje privuklo mnoge modne znalce. Tvornica Kulture Zagreb i ovoga puta, bila je mjesto gdje je sedam dizajnera predstavili svoje zanimljive kolekcije, piše Grazia.

ZFD 2019. 

ZFD 2020.

Modna ikona Tihana Hrapin i Sani Desing vole se javno:

Obukli smo zvijezde:

Neno Belan –  oceani ljubavi

Šibenske šansone 2011.g.

Neno Belan na probi odijela u našoj radnji

Colonia –  sve oko mene je grijeh

Ewiniar – years of heaven.

Ana Opačak u našim kreacijama:

Maja Curavić

Druga najlijepša žena na svijetu.

ANA RUCNER U NAŠIM KREACIJAMA: