Latica

115.00 

Dekonstruirana haljina od prirodnog materijala. Lepršava je i atraktivna, ima bočno urezane džepove, trodimenzionalne cvijetiće i na leđima patent koji služi kao ukras. Dolazi u crnoj boji.

Cijena u kunama: 866,47kn

Očisti
SKU: 1252-2 Kategorija:

Opis

Haljina Latica,crna haljina dizajnirana u Hrvatskoj

Dekonstruirana crna haljina,dizajnirana i proizvedena u Hrvatskoj.Napravljena je od predivnog crnog lepršavog materijala. Postava je napravljena od viskoze. Zove se Latica jer ima aplikacije na sebi koje podsjećaju na latice cvijeća. Kroj  je dekonstruiran tako što je na bokovima malo duža što joj daje posebnu atraktivnost.

Kao što smo dosad puno puta čuli ” dovoljna je crna haljina da žena osvoji svijet”. Crna boja daje nam slobodu da se uzdignemo detaljima. Tako vam i ova haljina svojom jednostavnošću i dekonstrukcijom daje slobodu da se osjećamo moćno i prepoznatljivo. Dizajnirana je i napravljena u Hrvatskoj pod brendom Sani design. To je novi hrvatski brend pod vodstvom dizajnerice Đine Grbin koja svojim kreacijama lagano osvaja žene po Hrvstakoj ali i dalje. Haljine su posebne najviše zbog svog dekontruiranog kroja i jednostavnosti. Svaka se može nositi kao svečana haljina ili kao dnevna  za casual look.

Dekonstrukcija ,kako je utjecala na Sani Design?

Dekonstrukcija kao i u drugim umjetnostima tako i u modi  donosi mnoge promjene. Dekonstrukcija je u bila u skladu sa mišljenjem modnih dizajnera sedamdesetih i osamdesetih godina . U to vrijeme se propitkivaju i premišljaju prepostavke o modi,objektivne i prihvaćene stavove o odjeći sa fokusom na odnos tijela i odjeće,odnos tradicionalnog i suvremenog. Dekonstruktivisti modu dovode u istu ravan sa savremenom umjetnošću, koja u to vrijeme doživljava procvat.Rad poznatih dizajnera kao što su: Martin Margiela, Ann Demeulemeester, Rei Kawakubo, Dries Van Noten i Yohji Yamamoto vežemo za dekonstrukciju.

Svi ti dizajneri nadahnuli su i Sani Design da krene tim stopama razbijanja svakodnevnice i tradicionalnih komada odjeće. Naši proizvodi su jako prepoznatljivi i nadamo se da ćete i Vi pronaći bar jedan komad za sebe.

Sani Design na reviji

Naši proizvodi prepoznati su u Hrvatskoj te imali smo čast da budemo na ZFD gdje smo predstavili svoju novu kolekciju https://sanidesignbydjinagrbin.com/sani-design-na-zfd/ .

Nedavno smo bili pozvani i na Paris fahion week, iako ovaj put nismo upijeli otići i sama pozivnica bila nam je velika nagrada za naša postignuća https://sibenski.slobodnadalmacija.hr/vijesti/sibenik/clanak/id/527480/dizajnerica-ina-grbin-iz-tisne-sibenske-ulice-do-pariskog-tjedna-mode .

Dodatne informacije

Veličina

XL, XS, XXL, L, M, S